Ræhr Mark 16, 7730 Hanstholm

Nyrenoveret ejendom tæt på Nationalpark Thy

Skønt stuehus, der siden 2011 er fuldstændig renoveret indvendig, herunder nye el-installationer, VVS, jordvarmeanlæg, køkken og badeværelser, vinduer m.v..

Huset er ugenert beliggende med skøn udsigt over markerne, og der er et rigt dyreliv lige udenfor vinduerne - en rigtig naturperle.

Bygningerne er hvidpudsede, der er eternittag og maghoni vinduer i stuehuset.

Huset, hvor der er gulvvarme indeholder entre, fordelingsgang, køkken i åben forbindelse med hyggelig stue med trægulv. (Dog ikke gulvarme i soveværelse og værelser). I stuen er loftet ført til kip. Overalt er de gamle bjælker renoveret og er synlige. Lofterne er beklædt med troldtekt, og der er derfor en fin akustik, ligesom der er god loftshøjde i hele huset. Derudover gæstebadeværelse, soveværelse med direkte adgang til hhv. stort badeværelse samt walk-in closet (kan nemt laves om til ekstra værelse), stort værelse, og dejligt bryggers med stik til vaskemaskine og tørretumbler. Fra bryggers er der direkte adgang til stort værksted med el-port, gl. værksted, der er indrettet med bar, disp. rum samt gl. stald med port.

Stuehuset opvarmes med jordvarmeanlæg.
1. salen er forberedt til udnyttelse til bolig.

Adskilt fra ejendommen med træer ligger en tidligere minkhal på 498 m2, der evt. igen kan tages i brug til dette formål. (ingen miljøgodk. p.t.)

Jorden er beliggende med 5498 m2 omkring ejendommen, og 1 ha strandeng er beliggende ved Vigsø - ca. 4-5 km fra ejendommen (mulighed for jagt).

En absolut flot og fuldstændig indflytningsklar ejendom.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.