Sennelsvej 156, 7700 Thisted

Planteavlsejendom med 25 ha jord

Velholdt stuehus med fantastisk udsigt over Lønnerup fjord og med engareal beliggende direkte til fjorden.
Det dyrkbare areal er beliggende i to store stykker, hhv. omkring ejendommen og et par hundrede meter fra ejendommen. Derudover to engarealer ned mod fjorden.

Stuehuset, der er gennemgribende renoveret i 1983 med nye vægge, isolering i hulmur, installationer m.v.. indeholder stort bryggers, 2 store værelser, pænt badeværelse med bordarr.m/vask, klinker med gulvvarme, stort soveværelse, køkken-alrum med pillebrændeovn, elementerne er er renoveret med nye skabslåger, skuffer m..v., spisestue med flot egetræsparketgulv, stue, entre, gæstetoilet. Huset fremtræder meget pænt og velvedligeholdt med pudsede vægge indvendig, trægulve, klinker m.v..

Der er i 2000 opsat skorsten med isokern og oplagt cementagsten. I 2013 er huset efterisoleret med 200 mm papiruld, således at der ialt er 400 mm på loftet. Der er ligeledes i 2013 isat nye tolags energiruder i eksisterende vinduer samt monteret to nye luft-til-luft varmepumper til opvarmning, der således supplerer eksisterende el-varme samt den opsatte træpilleovn.

Gode velholdte driftsbygninger med mange anvendelsesmuligheder.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.