Enehøjvej 23, 7752 Snedsted

Snedsted

Skøn og super velholdt 1-plansvilla fra 2008 opført røde sten, med sorte IBF betontagsten og hvide vinduer og dører i træ. Huset er rigtig godt udnyttet og indrettet på 148 m2, samt 28 m2 indbygget carport og 13 m2 udhus. Der er pæn velanlagt have hele vejen rundt, og den grænser op til åbne grønne marker.

Huset er med gulvvarme overalt og er indrettet således:
entre med halvmur til bryggers som er indrettet med skabsarrangement med vask, hævet arrangement til vaskemaskine og tørretumbler, med vasketøjsskuffer under og teknikskab. Fra entreen kommer man videre ind i stort og rummeligt køkken/alrum med klinkegulv. Inventaret er hvidt med flot tyk bordplade og fin karnap ved vasken, som giver et godt lysindfald til hele rummet og central ø med skabe under. Fra køkken/alrummet er der endvidere udgang til skøn sydvendt overdækket terasse. Mellem køkken og stue er der dobbelte franske glasdøre, og stuen er med parketgulv og vinduer næsten til gulv, hvilket giver mulighed for et dejligt kig ud i haven fra sofaen.
Der er separat værelsesafdeling med 2 gode værelser med faste skabe og badeværelse med bruseniche. Derudover er der endnu et værelse.
Soveværelset er med faste skabe og østvendt terassedør, samt adgang til forældrebadeværelse med skabsarrangement, bruseniche og hjørnebadekar.

Alt i alt et hus som er 100% indflytningsklart.

Evt. bytte med hus eller nedlagt ejendom i en radius af 25 km fra Snedsted.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.