Åbrovej 4, 7755 Bedsted Thy

"Bangsgaard" - Slagtesvineejendom

Ejendommen "Bangsgaard" udbydes til salg.

Ejendommen består af 96,1 ha. jord, staldanlæg til produktion af 8.800 slagtesvin, maskinhus, kornopbevaring, samt et stort velholdt stuehus.

Staldanlægget er opført af 3 omgange i perioden 1994-2004 og indrettet med 10 sektioner, med i alt 116 stier. Der er ialt ca. 2.250 stipladser. Der er Skov ventilation med tværventilation, dvs. indsugning fra væg og skorstens udsugning. Styrecomputer er i 8 af staldene udskiftet inden for de seneste 2 år. Der er spalter i hele stiarealet. 2 stalde er oprindeligt indrettet med drænet gulv. I øvrige stalde er der senere etableret drænet gulv, med nedlæggelse af linealer i eksisterende spaltegulv. Tørfoder anlæg fra Egebjerg "Tube-o-mat". Udleveringsrum med plads til ca. 200 grise. Foderblandeanlæg fra 2011 med horisontalblander. 4 siloer samt 1 silo til indblæsning af vitamin-/mineralblanding. Desuden er der fedtanlæg med plads til ca. 8 tons fedt, gastæt silo til ca. 6.500 tdr. korn samt planlager til ca. 4.000 tdr. korn.

Ejendommens stuehus er opført i 1931 og med et bolig areal på 232 kvm. Boligen indeholder forgang, kontor/stue, spisestue, opholdsstue, gang, soveværelse, badeværelse, stort køkken med god spiseplads og udgang til terrasse, baggang, værelse med udgang til terrasse, badeværelse. 1. sal: 3 værelser.

Jorden drives med salgs- og foderafgrøder. Der er ialt 94,73 ha. tilskudsberettiget jord til bedriften. Der medfølger betalingsrettigheder til det tilskudsberettigede areal. Mindre del på ca. 0,2 ha. er vedvarende græs med grundbetaling.

Ejendommen kan erhverves med ca. 2,100 slagtesvin i standene og beholdning af korn

En virkelig god og rationelt drevet produktionsejendom.

Nyeste

Ingen boliger passede til dine søgekriterier.