Lønnerupvej 8, Lønnerup, 7700 Thisted

Nyistandsat i 2008 med udsigt over fjorden

"Højriis" er en nedlagt ejendom som er nyistandsat og tilbygget i 2008, alt fremstår moderne, lyst og venligt. Huset er højtbeliggende med udsigt over Lønnerup- og Østerild Fjord, og der er masser af skønne kroge rundt om huset, så det altid er muligt at finde et hjørne med læ.

Integreret i tilbygningen fra 2008 er også stor dobbelt garage med elporte, redskabsrum og direkte indgang til husets yderst funktionelle bryggers.

Fra bryggerset er der adgang til husets entre, som er holdt i en let stil. Entreen er i åben forbindelse med en del af stuen, som samtidig fungerer som fordelingsrum til husets øvrige rum. Det er også her, der er mulighed for at lave trappe til den uudnyttede 1. sal, som er forberedt for udnyttelse til f.eks. værelser, stue og ekstra badeværelse. Tegninger hertil kan udleveres ved henvendelse.

Badeværelset er stort og rummeligt, med stor bruseniche og et enkelt og funktionelt vaskearrangement. Der er direkte adgang mellem badeværelse og soveværelse, ligesom begge rum kan tilgåes fra stuen. Stuen er skøn og lys, med mange store vinduespartier og udgange til terrasser. Fra stuen går man et lille trin ned til husets hjerte, som er et stort køkken - alrum med loft til kip, rummeligt køkkenarrangement, god spiseplads og en god krog til kontorplads eller aktivitetsrum til børnene. Der er dobbelt glasskydedør mellem køkken og stue. Fra køkkenet er der trappe til stor hems, med mange muligheder og fuld ståhøjde. Der er i forbindelse med køkkenet 2 værelser på henholdsvis 12 og 16 m2.

Der er ca. 15 minutters kørsel til Thisted og 4 km til skole, børnehus, købmand og multihal i Østerild.

Hele huset er med gulvvarme, som opvarmes af luft til vand varmepumpe.

Ejendommen er under udstykning.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.