Torshøjvej 3, Nors, 7700 Thisted

Fredelig beliggenhed

Charmerende og fuldstændigt uforstyrret vinkelejendom, beliggende for enden af grusvejen, her kan man lade høns og hunde færdes frit, og der er fine muligheder for stort set alle former for dyrehold på hobbyplan. Ejendommen er omkranset af læbælter og der findes masser af frugt- og nøddebuske. Her er højt til himlen og gode muligheder for at udfolde sig, alt efter interesser.

Stuehuset er indrettet med en entre som fordeler til husets 2 afdelinger. Til højre i en del af den tidligere stald er der en gang, et temmelig stort værelse, som oprindeligt har været delt i 2, og herfra videre adgang til et disponibelt rum, som tidligere har været butik og som har flere forskellige udnyttelsesmuligheder.

Fra gangen er der endvidere adgang til badeværelse som er renoveret i 2008 og indrettet med bruseniche med massagebruser, pænt bordarrangement og sauna.

Til venstre for gangen i det oprindelige stuehus er der indrettet med rummeligt køkken alrum, med pænt hvidt inventar fra 2008 og god spiseplads. Herfra er der videre adgang til vinkelstue med trægulv og udgang til terrasse, et værelse renoveret i 2015 og et værelse som renoveret i 2014. Der er desuden trappe til 1. sal som er indrettet med repos, soveværelse med kvist og godt depotrum.

I stalden/laden er der stort isoleret rum, som tidligere har været anvendt som lysstøberi, fyrrum med pillefyr fra 2008, opbevaring til ca. 6 tons piller, 3 bokse til eksempelvis får, geder eller heste, depotrum og værksted.Der er ca.3-4 km til Nors, 7 km til Thisted og 14 km til Klitmøller.

Der er gode busforbindelser fra Torshøjvej/Norsvej til Thisted.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.