Vesløs Mark 11, 7742 Vesløs

Produktion af 7 kg's grise

Ejendom med nyere staldanlæg til ca. 640 søer. Staldanlægget er bygget som "Barmarksprojekt" i 2005 og består af drægtighedsstald med løsgående søer og transponder fodring, løbeafdeling med mulighed for fiksering af søerne den første tid efter løbning, farestalde i 5 sektioner og poltestald. I forbindelse med staldanlægget er der forrum, velfærdsrum med kontor/frokostrum og badeværelse. Mindre foderrum med port. Der er ældre smågrisecontainer og gyllebeholder på 3.031 m3.

Ejendommen er på 35,6 ha, hvoraf de 33,48 er tilskudsberettiget. Af dette er 29,62 i omdrift og 3,31 i MVJ ordning.

Stuehuset på ejendommen er i rigtig god stand med et boligareal på 218 m2 i 2 plan og er indrettet med: bryggers, køkken med spiseplads, stue med udgang til terrasse, kontor, badeværelse og viktualierum. På 1.sal er der: toilet, soveværelse, repos og 3 værelser.

De ældre driftsbygninger er ombygget til dobbeltgarage, fyrrum og tidligere karantæne/poltestald, som pt. anvendes som hestestald.

Produktionstilladelse på 550 søer m/7 kg grise og 200 polte/slagtesvin.

Naboejendommen Vesløs Mark 9 medfølger. Stuehuset er indrettet i 2 lejligheder, som anvendes til medhjælperbolig/udlejning. (ej godkendt til 2 boliger)

En virkellig god og attraktiv produktionsejendom i fuld drift.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.