Fresiavænget 4, 7730 Hanstholm

2 badeværelser

Særdeles velholdt og indflytningsklar 1-plans villa på 119 m2 + 32 m2 praktisk og anvendelig udestue, som forbinder huset med garagen. Haven er anlagt så den er let og praktisk at holde med afgrænsede bedkanter, vedligeholdelsesfrie højbede og plankeværk, flisebelagt indkørsel og terrasse, samt nyere carport.

Adgangen til huset sker via den yderst funktionelle udestue, som også rummer plads til ektra fodtøj og overtøj, herfra går man ind i bryggerset, som er med klinkegulv, her er inst. vaskemaskine, tørretumbler og husets fjernvarmeinstallation. Køkkenet er med lyst inventar og mulighed for lille spiseplads, der er glasdør til rummelig stue med parketgulv og godt lysindfald. Fordelingsgang hvorfra der er adgang til soveværelse med faste skabe og 2 værelser alle med parketgulv. Der er desuden gæstebadeværelse med bruser og gulvvarme og stort badeværelse med stor lækker bruseafdeling, gulvvarme og skabsarrangement.

Nyt fjernvarmeanlæg fra 2017

Et hus der henvender sig til både unge og ældre med sin meget praktiske indretning.

Hanstholm er ikke blot en fiskeriby i Thy, men er efterhånden grobund for en større havneudvidelse - hvor store som små både ligger til kaj.
I byen har man gode stisystemer til skole og hal, så man trygt kan sende sit barn af sted. Hanstholm IF, Museumscenter Hanstholm, Hanstholm camping, Hanstholm centeret og Hanstholm madbar er med til, at skabe rammerne for et godt sammenhold blandt beboerne i det yderste hjørne af Thy.

Hanstholm er en by som kan se frem til en konstruktiv udvikling i forbindelse med den nu vedtagne havneudvidelse.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.