Skrænten 8, Nors, 7700 Thisted

Etplans villa på lukket villavej og tæt på indkøb, skole og hal

Fredeligt beliggende, lidt højt i forhold til vejen, med en utrolig dejlig lukket og komplet ugeneret have om sommeren. Haven er sydvendt og der er sol, nærmest hele dagen og beplantningen gør at der stort set altid er læ at finde.

Når man træder ind i husets entre, bliver man mødt af et gennemført solidt hus, en klasse over dem som ellers blev opført i 1969, fuldmuret og med en rigtig fornuftig indretning.
Fra entreen kommer man ind i fordelingsgangen, hvor der er garderobeplads, og herfra videre ind i køkkenet. Inventaret er af ældre dato, men velholdt og der er plads til et lille spisebord. Hvis man ønsker at opdatere til et mere moderne køkken/alrum er det oplagt at lægge køkken og spisestuen sammen og man kan derved få et meget rummeligt og velfungerende rum, i forbindelse med stuen. Vinkelstuen er lys og venlig og har udgang til sydvendt terrasse og haven. De 2 værelser vender ligesom soveværelset også ud mod haven, i soveværelset er der indbyggede skabe.
Badeværelset har lyst klinkegulv med varme og der er opsat skabsarrangement i 2010, derudover er der gæstetoilet.
I bryggerset er der et lille vaskearrangement med inst. for vaskemaskine, samt adgang til lille teknik/depotrum. Man kan fra bryggerset komme direkte ud i garagen, hvorfra der er videre adgang til hobbyrum/værksted.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.