Lykkens Håb 27, Stenbjerg, 7752 Snedsted

Stenbjerg

Hyggeligt og velholdt sommerhus i træ med nyere tagdækning af listepap. Huset ligger omkranset af træer og har en dejlig delvis overdækket og sydvendt terrasse.

Der er et fint overdækket indgangsparti i forbindelse med et redskabsrum. Indgang i entre/fordelingsgang, pænt badeværelse med bruser og adgang til sauna, værelse med 2 køjesenge, værelse med dobbeltseng og solarium, værelse med dobbeltseng. Lys og venligt køkken og stue i åben forbindelse og med loft til kip. Indrettet med køkkenafsnit, spiseafdeling og sofa hyggekrog med brændeovn. Fra stuen er der udgang til terrassen, hvor der også er et fint redskabsskur, som havemøbler og grill kan overvintre i.

Stenbjerg er en utrolig hyggelig gammel kystby, som er placeret midt i Nationalpark Thy. Her er ikke langt til landingspladsen i Stenbjerg, hvor den friske havluft kan nydes, eller til klitplantagen som giver gode muligheder for vandreture, overnatning i shelters og storslåede vildtplevelser. Stenbjerg Kro er leveringsdygtig i et bredt udvalg af egnens specialiteter, og aftensmåltidet kan således indtages i gåafstand fra sommerhuset.

Der er fjernstyring af husets varmeanlæg, således at der kan tændes for varmen dagen før man ønsker at tage afsted i sommerhuset.

Huset er tilmeldt udlejning gennem feriepartner Thy.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.