Bygmarken 78, Hanstholm, 7730 Hanstholm

Højtbeliggende med mulighed for erhverv i kælderen

Højtbeliggende villa med kig ud over husene op mod fyret, og kig ud over havet. Mod syd fint kig ud over reservatet.

Huset fremstår i meget pæn og velholdt overalt, kælderen er mod syd fri af terræn indrettet efter boligstandard med bla. 2 rummelige værelser og badeværelse. Mulighed for liberal erhverv som f.eks. frisør, fodklinik, terapeut, regnskabsassistance eller lignende med egen indgang og toilet i kælderplan.

Murstens villa i hvide kalksandsten, med eternittag og vedligeholdelsesfri gavlbeklædning. Haven er sydvendt i 2 niveauer, hvor det øverste niveau er med udgang fra stueplan og skøn udsigt over området.

Det nederste niveau er der udgang til fra kælderen, og det er helt skærmet af fra alle sider, så der stort set altid kan findes en lækrog. Her er drivhus og nyere flisebelægning og det er her igennem man kommer fra carporten og ind i huset.

Man kommer direkte ind i et stort og rummeligt bryggers med klinkegulv, bordarrangement med plads til vaskemaskine og tumbler og trappe op til stueplan. Herfra er der adgang til et stort soveværelse med skabe, rummeligt værelse, pænt moderniseret badeværelse med badekar med bruser, viktualierum og et mindre depotrum under trappen. Kælderen er ikke registreret til boligareal.

Stueplan med entre, oprindeligt badeværelse med bruser, soveværelse med skabe, køkken med spiseplads i åben forbindelse med opholdsrum/spisestue. Fra spisestuen er der udgang til højtliggende sydvendt terrasse med en dejlig udsigt. Rummelig og lys stue med udgang til svalegang med dejlig udsigt op mod Hanstholm fyr og over havet.

Der er oprindelig garage som for nogle få år siden har fået nyt tag, og som nu benyttes som redskabsrum, og så er der udenfor lavet en carport. (Carport er ej registreret).

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.