Bygmarksvej 2B, 7752 Snedsted

1-plans hus fra 1990 i Sønderhå

Huset er velindrettet og senest renoveret i 2008-2009 hvor den dobbelte carport med isoleret redsskabsrum på 73 m2 også er opført.

Der er en overraskende god udsigt over landskabet når man står bag huset.

Sønderhå er et lille nært lokal samfund, hvor man kan blive en del af fællesskabet, hvis man ønsker det, og hvor der er et helt lokalt pengeinstitut og en velrenommeret friskole.

Huset er i gode materialer, med fokus på en overkommelig vedligeholdelsesgrad, og med flere gode terrasser på begge sider af huset. Man er faktsik fuldstændig ugeneret næsten uanset hvor på den store grund man opholder sig.

Gårdspladsen er rummelig og omkranset af carporten og huset. Der er én indgang i huset, med pænt skabs- og bordarrengement. Herfra kommer man ind i køkken/alrummet som er med hvidt inventar, god spiseplads og udgang til sydvendt terrasse. Alrummet er helt klart husets hjerterum og herfra kommer man videre ind i børnenes afdeling, bestående af et stort aktivitetsrum/værelse/kontor med adgang til 2 værelser og et stort badeværelse med hvidt inventar og bruser. I denne afdeling er der opsat en varmepumpe, hvilket ikke alene er en økonomisk god investering, men også med til at skabe cirkulation af luften i huset og sikre et godt indeklima.

Tager man den modsatte vej fra alrummet kommer man istedet ind i stuen, som har en spise eller hygge afdeling med brændeovn, samt en opholdsafdeling hvorfra der også er udgang til den sydvendte terrasse. Alrum og stue er adskilt af franske døre med glas. I denne ende er der endvidere indrettet forældreafdeling med soveværelse med terrassedør ud mod gårdspladsen, badeværelse med bruser og et påklædningsværelse med masser af skabe.

Der er mulighed for køb af 2 tilstødende grunde.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.