Stenbjergvej 73, Sundby, 7752 Snedsted

Sundby Thy

Fredeligt beliggende og med god afstand til Stenbjergvej. Udhuse og lade med gode muligheder for hobbymanden.

Grunden er lagt ud i græs og resten fremstår som naturgrund, med lidt træer og buske. Her ses af og til rådyr, harer og forskelligt andet vildt.

Ejendommen ligger helt ugeneret på 8000 m2 grund og er registreret som landbrugsejendom, men kan nedlægges hvis man ønsker det. Der er stor fliseterrasse omkring stuehuset, som desuden lige er blevet vandskuret og malet i år.

En stor entre med bryggers afsnit, er det første du møder når du træder ind i huset, her er skabsarrangement med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra entreen er der adgang til et stort værelse som er bygget ned i staldbygning. Det er fuldt isoleret og opvarmet. Badeværelset ligger også i forbindelse med gangen og er med bruser og skabsarrangement, der er mulighed for at udvide badeværelset, ved at tage en del af fyrrummet og ligge til. Køkkenet er med hvidmalet inventar og spiseplads. Der ligger 2 værelser ved siden af køkkenet. Stor rummelig stue med lysindfald fra 3 sider, udgang til terrasse og en centralt placeret brændeovn. I forbindelse med stuen er der et mindre værelse som pt. benyttes til kontor/ kreativt rum og et soveværelse.

Fra gangen er der udgang til fyrrum, som rummer husets pillefyr (fra 2011), og der er videre adgang til stald og lade som er sammenbygget med huset.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.