Østermøllevej 10, Thisted, 7700 Thisted

Thisted - Rolighedskvarteret

Hus på 69 m2 + 69 m2 kælder delvis fri af terræn.

Beliggende i Rolighedskvarteret med stisystemer til rolighedsskolen som ligger ca. 700 m væk og knap 500 m til indkøb.

Hvis man som naboen har gjort udvider med en første sal er der gode muligheder for lidt fjordudsigt, som det også kan ses på billederne.

Huset er beliggende på en dejlig lukket grund, og når man opholder sig på terrassen bag huset er man rimeligt ugeneret. I haven er der forskellige frugttræer og drivhus.

Adgangen til huset sker via et overdækket indgangsparti, hvor man kommer ind i entre/ fordelingsgang med videre adgang til stor og lys vinkelstue, hvor vinklen tidligere har været soveværelse. Dette kan let etableres igen, da den oprindelige dør fra entreen til "soveværelset" stadig er der. Fra stuen er der terrassedør ud til en hyggellig delvis overdækket terrasse. Toilet med skabsarrangement. Et solgult køkken hvor bordpladen er skiftet, og som vel på trods af at det er et ældre køkken nærmest er lidt retro style igen. Fra køkkenet er der en dør til kældertrappen.

I kælderen er der en fordelingsgang. 1 mindre rum og 2 lidt større disponible rum. Herudover er der et stort vaskerum med badekar og bruser, samt et separat toilet. Der er fra kælderen udgang til carporten og herfra videre adgang til garagen og til haven.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.