Hulhøjen 24, Ejerslev, 7900 Nykøbing M

Naturejendom 1 km. fra fjorden

Velkommen til Hulhøjen 24.
En ejendom for de, der ikke vil gå kompromis med ønsket om en naturskøn, klima-venlig ejendom - eller et flot indrettet hus.
Jorden til ejendommen drives økologisk og har I en forkærlighed for netop dansk, lokalt og økologisk, kan orangeriet ligeså huse både tomater, agurker og druer, til at forfriske tilværelsen i sommerhalvåret. Stuehuset bliver opvarmet med stokerfyr, mens huset solceller sørger for klimavenlig el, der kører på flexafregningsordningen.

Til ejendommen hører sig også et eng- og skovområde, der snor sig ned til søbrinken og fredelige omgivelser. Er I til jagt erfares det, at både råvildt, harer og gæs lægger vejen forbi området indenfor sæson.

Fra stuehuset og over gårdspladsen mødes I af udbygningerne, der både kan rumme hestebokse, større opbevaring og plads til at indrette til sadelrum/værksted eller lignende. Hertil ligger også et stort maskinhus med stålspær og højt til loftet.

Fra ejendommen kan fjorden og den dertilhørende badestrand nås på blot 1. km. Har I hest, kan der med fordel rides tidlige morgenture, mens solen står op i horisonten over Feggeklit.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.