Krogvej 35, 7730 Hanstholm

Minkfarm

Minkfarm med tilladelse til 2250 tæver. Farmen er i meget god stand og betår af 26 2-rækkers haller med 6.420 burrum alle med rustfri bundtråd, og flere helt rustfrie. Alle haller er i god stand og 16 er opført indenfor de seneste 4-5 år og 1 helt ny.

Der er tempereret cikulations vandforsyning i hele farmen. Gylleheholder fra 2005 på 1.480 m3 svarende til ca. 2 års produktion. Pelseri beliggende i eksisterende driftsbygninger er netop renoveret og fremtræder med et moderne maskineri og god kapacitet. Stålbuehal fra 2007 på 360 kvm, med 3 aluporte og fast bund. Lagerhallen er forberedt til velfærdsafdeling med isoleret bund, vandinstall. og kloak mm.

Stuehus på 95 kvm som er nænsomt renoveret med plankegulve og synlige bjælker. Stuehuset inderholder: gang med fordør og forbindelse til driftsbygning, badeværelse med bruser og gulvvarme, lille værelse, køkken, soveværelse og stue med brændeovn. Stuehuset opvarmes med brændeovn og elvarme. Der findes lille fritliggende gæstehus på 16 kvm., brændehus på 31 kvm. og fritliggende lade/maskin hus på 144 kvm.

Der er givet tilladelse til velfærdsudvidelser med yderligere 1.512 burrum. Ejendommen er i en rigtig god stand, hvor alt er i orden og godt vedligeholdt. En minkfarm, hvor der kan produceres mange kvalitetsskind de kommende år uden investeringer/renoveringer.

Ejendommen kan erhverves med mere landbrugsjord

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.