Holmevej 79, Nors, 7700 Thisted

Fin ejendom tæt på Nors og Nationalpark Thy

Lejlighed 1 er på 95 m2 er med en gang med trappe til 1. sal, hvor ejendommens el installationer er samlet i et lille depotrum, fra gangen er der indgang til lejligheden. Man træder ind i et dejligt lyst alrum som er i åben forbindelse med et pænt køkken med inventar i lyst træ. Fra alrummet er der adgang til en lille mellemgang med trappe til 1. sal og med adgang til soveværelset. På 1.sal er der en hyggelig stue.

Lejlighed 2 er samlet på 212 m2 og er indrettet i stueplan med entre, toilet, stor flot stue med pejs,soveværelse, stort køkken - alrum med brændeovn og trappe til 1. sal. På 1. sal er der repos og fordelingsgang, soveværelse, 3 værelser og badeværelse.

Lejlighed 3 er på 146 m2 og har i stueplan entre med trappe til 1. sal, spisekøkken med lyst inventar, 4 værelser og 1 badeværelse med bruser. På 1. sal er der et værelse, badeværelse og stue.


Ejendommen ligger med en stor have, der er udlagt i græs og omkranset af træer. Der er god stor gårdsplads med fine parkeringsmuligheder.

Alt er ekstremt pænt og velholdt, vinduer og døre er i plastik.

Har man behov for plads til en stor familie kan lejlighed 2 og 3 let slåes sammen, så der bliver en stor lækker bolig.

Særdeles rummelig ejendom lige udenfor Nors med 3 separate lejligheder og 1,2 ha jord.

Mange muligheder eventuelt med fortsat udlejning, bosted, flere familier eller generationer under samme tag.

Løbende istandsat og fornylig også opgraderet udvendig med armeringsnet og pudsning m.v..

Den 318 m2 udbygning, der er opført i røde teglsten, er opdelt så ejer disponerer over del af bygningen, og de 3 lejere har hver en afdeling som de kan anvende til opbevaring m.v.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.