Næsørevej 11, 7960 Karby

Fantastisk udsigt og fin renoveret ejendom

Skønt beliggende ejendom på Næsøre med udsigt til Limfjorden både mod nordvest og mod sydøst.
Stuehus er de senereår renoveret med ny gavl, omfugning, tag, energivinduer, køkken og bad. Huset fremtræder i rigtig fin stand.
Ejendommens udbygninger er ligeledes i meget find stand.

Stuehuset indeholder baggang med trappe til 1. sal (uudnyttet), men der er isat vinduer i overetagen og huset er klar til indretning af stue og eller værelser.
Stueplan er indrettet med dejligt køkken fra 2007, viktualierum (kan også anvendes til kontor), spisestue i åben forbindelse med opholdsstue, med afhøvlet trægulv, stor forgang, badeværelse fra 2011 med lyse klinker med gulvvarme (både elgulvvarme og vandbåren gulvvarme), stort soveværelse. En del af huset er efterisoleret i gulv og i etageadskillelse.

Derudover er septiktanken udskiftet med trixtank og nedsivningsanlæg, ligesom tagvand er ledt til faskiner.

Derudover vaskerum/fyrrum samt driftsbygninger bestående af tidl. stald, disp. rum (tidl. malkerum) samt stort isoleret disponibelt rum og derudover stor dobbelt garage med automatiske porte. Udbygningerne fremtræder i rigtig fin stand med ny gavl mod vest samt gavl mod øst og derudover er det meste af murværket omfuget. Derudover er der også indenfor de senere år oplagt nyt tag, ligesom en del af staldvinduerne er udskiftet med isolerede staldvinduer.

Bygningerne kan således anvende til såvel husdyrhold som håndværkervirksomhed m.v..

Der er mulighed for at strandareal kan indgå i handlen - RING OG HØR NÆRMERE.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.