Fruensgård 1, 7960 Karby

Flot udsigt over Limfjorden - sommerhus eller helårsbolig?

Skønt hus fra 1996 i et plan og med stor dejlig dobbeltgarage og hobbyrum. Super nemt at passe og holde med stort flisebelagt areal/ indkørsel.

Pæn og velholdt villa beliggende i udkanten af Karby med en helt fantastisk udsigt over fjorden mod Thy.

Villaen er beliggende på en dejlig stor og velanlagt grund med flisebelagt indkørsel, hæk hele vejen rundt samt flere skønne terrasser og læ kroge, hvorfra man kan nyde den storslåede udsigt over fjorden. Lige overfor, er der et stort grønt areal med legeplads og sti direkte ned til fjord og strand.

Indretning: Stor lys stue med udsigt over fjorden og udgang til "udsigts" stue. Virkellig skøn "Udsigts" stue med klinkegulv, udgang til terrasse og haven samt en storslået fjordudsigt. I forbindelse med udsigtsstuen er der et værelse. Køkken/alrum med pænt inventar og alt i hårde hvidevarer. Badeværelse med bruseniche, lyst skabsarrangement og plads til tørretumbler og vaskemaskine, soveværelset er praktisk placeret sammen med badeværelset med entreen imellem. Bryggers med vask og skabsarrangement. værelser. Der er gulvvarme i hele huset.

Der er blot ca. 2,5 km. til Hvidbjerg der byder på både skole, børnehave, idrætsanlæg, indkøb m.m. Der er ca. 4 km. til Næssundfærgen der sejler til Thy.

Kan anvendes til både helårs- og fritidsbrug!

Kan overtages straks.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.