Møgelvej 86, 7752 Snedsted

Stort hus tæt på Thisted - Billig husleje

God plads
Hus til den pladskrævende familie og med ekstra muligheder i de 129 m2 udbygninger. Skøn lukket have, der er centreret omkring en flot stor rødbøg.
Opvarmning stokerfyr.

Tidligere ejer har inden 2000 renoveret badeværelse, køkken, lagt trægulve m.v., medens nuværende ejer har isat dannebrogsvinduer de fleste steder, og lagt klinker i forgang m.v., således at en del af huset er renoveret.

Indretning
Huset indeholder bryggers m/klinker, halvvæg afskærmer bordplade med plads til vaskemaskine og tørretumbler, badeværelse med bruseniche og rustikt opmuret badeværelsesarrangement med granitbordplade med vask, soveværelse med trægulv, pænt lyst køkken med spiseplads og udgang til terasse, adgang til 2 stuer en suite, hvor der fra den ene er dobbelt fransk dør med udgang til have, ekstra ældre badeværelse med kar, entre med klinker og trappe til 1. sal, hvor der er repos og 3 værelser samt toilet. Derudover uudnyttet loftsrum, hvor der er mulighed for indretning af yderligere værelser.

God udenoms plads
Fra bryggers er der dør til udhus/garage, hvor der er stokerfyr og plads til opbevaring af træpiller m.v.. Derudover fritliggende garage på 59 m2.

God beliggenhed
I gå-/cykelafstand til fjorden og lystbådehavnen i Vilsund (2,7 km)
I køreafstand til Vesterhavet (Stenbjerg 16 km, Vorupør 18,5 km, Klitmøller 26,5 km)
Nationalpark Thy,(f.eks. ved Nors sø 20 km)
Indkøbsmuligheder i Koldby (6km), Thisted (10 km)

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.