Norsvej 83, 7700 Thisted

Skønt beliggende hobbyejendom tæt på Nors

Velholdt ejendom med masser af muligheder, i cykelafstand fra fra skole-, indkøbs- og fritidsfacilitetter i Nors. Er samtidig beliggende i gå afstand fra skov i Nationalpark Thy. Der er busstoppested tæt ved ejendommen.

Ejendommens stuehus er i stueplan gennemrestaureret. Der er gode driftsbygninger med fritliggende maskinhus, stor lade og ældre stald.

Stuehuset er med et bebygget areal på 198 kvm lige til at flytte ind i. Boligen er renoveret i 2010/11 og fremstår i virkelig god stand. Boligen indeholder bryggers med lyse klinker, badeværelse med kar og bruser (dog renoveret i 95), baggang (entre), køkken med lyst inventar og indbyggede hårde hvidevarer, gæste toilet, opholdsstue, stort soveværelse med skabsvæg, stor vinkel stue, stor forgang og stort værelse. Der er fra entreen opgang til 1. sal, der indeholder repos, 2 værelser, depotrum og uudnyttet loftsareal. 1. sal trænger til renovering.

Driftsbygningerne består af muret ladebygning fra 1991 med aluporte, dobbelt garage og værkstedsrum, fritliggende maskinhus på stålbuer og fast bund og aluport fra 1992, ældre stald bygning i rødesten. Alt i alt meget anvendelige udbygninger til mange af formål.

Ejendommen er beliggende på ca. 1,65 ha. stor grund, hvor der er mulighed for både græsning til hesten og/eller stor have.

Lade og maskinhus er pt. udlejet, men kan opsiges med 3 måneders varsel, dog vil lejerne gerne fortsætte lejemålet..

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.