Løndvænget 29, Skarum, 7900 Nykøbing M

Skønt sommerhus på stor naturgrund med flot udsigt, beliggende ved Skarum strand.

Skønt sommerhus på stor naturgrund med flot udsigt, beliggende ved Skarum strand.

Huset ligger meget naturskønt mellem Sdr. Dråby og Tødsø, og med ca. 10 km til Nykøbing Mors, der er en rigtig god handelsby og med hyggeligt havnemiljø, mange spisesteder m.v.

Huset, der ligger for enden af blind vej, er opført i bjælker og er løbende blevet vedligeholdt og fremstår derfor i rigtig god stand, bl.a med renovering af badeværelse i 2019. Der er pålagt listetech tagdækning. Sommerhuset er opdateret med maling af bjælkerne indvendig i lyse farver, men fremstår med de originale trægulve og den flotte synlige bjælkekonstruktion i loftet.

Huset er i 2 plan, og indeholder entre, 3 værelser, nyistandsat badeværelse (2019) med bruseniche, køkken og dejlig vinkelstue med brændeovn og med skøn udsigt over fjorden. Der er fra stuen adgang til dejlig stor træterrasse, hvoraf del er overdækket. Fra terrassen er der udvendig trappe til haven.

Indvendig adgang til underetage er fra entreen, hvor der er god trappe. Underetagen indeholder stort opholds-/aktivitets-/multirum, hvor der er pålagt klinker. Der er store vinduer som giver et dejligt lyst rum, og der er direkte adgang ud til stor overdækket terrasse, ligeledes med skøn udsigt, og adgang til haven. Derudover er der toilet med håndvask, bruser og direkte adgang til rum der er forberedt til sauna. Underetagen indeholder ligeledes 2 disponible rum (ej boligareal). Ejer har i oktober 2019 opsat 2 luft til luft varmepumper i huset.

Oplev de skønne sommerafter med udsigt over vandet, og når der så er mørkt, opleves stjernerne ekstra klare, pga. fravær af kunstigt lys.

Der er masser af friluftsaktiviteter i området, f.eks. opsættes der i sommerhalvåret badebro, så der er nem adgang til at få en skøn dukkert i fjorden, og nem adgang til at sætte en kajak i vandet.

Morsø Golfklub ligger 8 km fra huset, og Tødsø Svæveflyveklub ligger 6 km fra huset.

Der er tilbagevendende aktiviteter i Nykøbing, bl.a. Østers Safari, Østers- og Muslingefestival, Kulturmødet på Mors, Træskibssejlads.

Huset, der udlejes, har i 2018 været udlejet for kr. 50.000 + forbrug, ialt kr. 60.412.

Lejeindtægt i 2019 kr. 52.806 + forbrug, ialt kr. 63.698.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.