Blåklokkevej 4, Ørding, 7990 Øster Assels

Fantastisk fjordudsigt og plads til både familie og gæster

Søger du ro og stilhed til fordybelse og nærvær i din fritid, skal du kigge her. Ørding er en lille landsby med et tilhørende fredeligt område med fritidshuse beliggende helt tæt på Limfjorden. I landsbyen er der en dagligvarebutik.

Man ankommer til huset, som ligger på den 1.664 m2 store grund der er udlagt med græs. Der er plads til flere parkerede biler på grunden.

Det enkle og stilrene sorte træhus i to plan ligner ikke et "mormor-hus", men til gengæld et moderne svar på en funktionel bolig, hvor alle parametre er opfyldt for et komfortabelt og afslappende ophold. Boligen er på hele 165 m2.

Straks hoveddøren åbnes, opleves rummeligheden og muligheden for at være flere personer sammen uden trængsel. Et større opholdsrum/aktivitetsrum fordeler til 3 værelser og et soveværelse. Ligesom her er adgang til boligens badeværelse, gæstetoilet og depotrum.

Aktivitetsrummet i stueplan har udgang og glasparti mod øst-og sydvendt træterrasse. Alle 4 soverum har plads til dobbeltsenge, badeværelset er indrettet med bord/vask, væghængt toilet og bruseniche, depotrummet er forberedt til bryggers- arrangement med vaskefaciliteter. Hele stueplan har gulvvarme.

Fra aktivitetsrummet går der en åben trappe til 1. sal, som rummer køkken/alrum i åben forbindelse med stue samt et mindre rum. Køkkenet er med hvide glatte elementer og mørk laminatbordplade og her er god plads til madlavning, ligesom stuen er indrettet med spiseplads til både familie og gæster samt sofahygge. Udsigten er formidabel. 180 graders fjordudsigt så langt som øjet rækker. Her er vinduer i stuens længde med udgang til den store øst-og sydvendte tagterrasse,hvor der er plads til møbler og grillhygge.

Boligen opvarmes med luft til vand varmeanlæg, den gode isolering gør huset brugbart hele året, her er genvex og de praktiske materialer som laminatgulve og klinker gør boligen rengøringsvenlig. Der er i huset integreret garage/udhus samt teknikrum.

Som kontrast til den åbne grund, som er nem at holde, føler man sig ugeneret fra de omkringliggende huse. Her er åbent landskab, og man fokuserer alene på den fantastiske udsigt over fjord og natur.

Der er 5 minutters gang til stranden, hvor der hver sommer opsættes badebro. Her kan både bades og sejles i kajak. På trods af roen er der mange muligheder for adspredelse bl.a. kulturelle arrangementer hele sommerhalvåret i Nykøbing Mors, som blot ligger 17 km væk, et besøg på det nærliggende Højriis Slot, og Jesper Hus Blomster Park, som byder på et hav at spændende oplevelser for både børn og voksne. Her kan holdes ferie, som vil passe til alle.

Potentiel høj lejeindtægt. Der ligger tilbud/budget fra Novasol vedrørende forventet udlejning på kr. 121.471. Dette kan rekvireres hos mægler.

Enkle skattereglerved udlejning gennem bureau:
F.eks. således: De første 40.900 kr. pr. fritidsbolig i 2019 er skattefrie, hvis du lejer ud gennem bureau. Hvis lejeindtægten er over kr. 40.900, skal der betales 60 procent af din indtægt udover det.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.