Kastanie Alle 25, Nykøbing M, 7900 Nykøbing M

Solidt og indflytningsklart hus, centralt beliggende i gåafstand til skole og uddannelsesinstitutioner, centrum, indkøb og fjorden.

Huset er rummeligt og har den skønneste have med terrasser til enhver tid på dagen, og endda også en havepavillon til de grå dage. Huset er pænt og velholdt og bærer præg af løbende at blive vedligeholdt og moderniseret. Det kan blandt andet nævnes at sælger indenfor det seneste år har omforandret 1. sal og anlagt ny terrasse i forbindelse med stuen.

Kælderen giver huset den ekstra dimension af rummelighed og mulighed for ekstra kvadratmeter. Her kan indrettes gildesal, ekstra badeværelse eller hobbyrum - kun fantasien sætter grænser.

Huset er i stueplan indrettet med en stor og lys entre med trappe til første sal, lyst køkken med hvidt inventar, meget rummelig stue med udgang til terrasse og hyggelig pillebrændeovn, soveværelse med skydelåge skabe, badeværelse med lyse klinker, bruser og lyst inventar, fordelingsgang trappe til kælderplan, hvor især den bagerste del af kælderen har størstedelen af væggene fri af terræn, da grunden skråner lidt. Det gør at kælderen fremstår meget lys og venlig og dermed også har flere gode anvendelsesmuligheder. Kælderen består ar flere disponible rum, et vaskerum og et viktualierum, der er direkte dør ud til haven fra kælderen.

På første sal er der et repos med adgang til alle 3 værelser, i åben forbindelse hermed har sælger indrettet et praktisk walk in, som kan gøre det ud for fælles "klædeskab" for de 3 børneværelser. Det ene værelse er nyindrettet og noget større end de 2 andre værelser.

Grunden rummer udover en garage med el port, et udhus med plads til cykler, plæneklipper mv, flere dejlige terrasser og lækroge og en skøn havepavillon.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.