Storkevej 19, Frøstrup, 7741 Frøstrup

Rummelig villa med mulighed for tilkøb af nabogrund

Særdeles rummelig villa i 2 plan klar til indflytning.

Stueplan består af entré m. vindfang, badeværelse med bruser, skabsarrangement og lyse fliser, lille kontor eller depotrum, lys og venlig stue med sildebensparket og udgang til terrasse, stort køkken med masser af bordplads og spisekrog, herfra er der delvist åbnet op til endnu en stue, som nemt kan integreres mere i køkknet så man får et sammenhængende køkken- alrum. Fra køkkenet er der adgang til lille baggang og separat vaskerum, der er udgang til en overdækket terrasse

1. sal indeholder repos/fordelingsgang, gavl soveværelse med el radiator, meget stort værelse i modsatte gavl, yderligere to mindre værelser, walkin closet og toilet.

Gulvtæpper er renset og væggene er nymalede i stort set hele huset.

Fra huset er der desuden direkte adgang til udhuset, via lille depotrum,, her er et fint lille værksted, hvor en del af inventaret kan dateres tilbage til da der var cykelforretning og -smed i ejendommen. derudover er der yderligere 2 rum og en carport som ikke er registreret.


Der er mulighed for tilkøb af grunden ved siden af ejendommen, kommunen har nedrevet nabobygningen og grunden vil først og fremmest blive tilbudt naboer. Den planeres og der sås græs på arealet..

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.