Skradekær 3, Ballerum, 7700 Thisted

I skøn natur nord for Thisted midt imellem Tved og Østerild er denne skønne ejendom beliggende. Stuehuset er opført i 1997, opvarmning luft til vand varmeanlæg og der er gulvvarme i stueplan.
Ejendommens stuehus fremstår i pæn og velholdt stand.

Matrikulært areal på 13,0292 ha. hvoraf 11,19 er tilskudsberettiget.

Stueplan:
Stueplan består af entré, stort lyst køkken/alrum i åben forbindelse med stue m/udg. til sydvendt terasse. Derudover stort badeværelse med spabad og sauna, værelse og fordelingsgang, der forbinder udbygningerne med huset, og hvor der er indrettet stort bryggers med adgang til meget stort fyrrum.
Fra bryggers er der direkte adgang til dobbelt garage. Resten af den ialt 420 m2 store udbygning - opført i stålplader med stålspær, fast bund og aluport - anvendes til lade/maskinhus.

1. sal:
Fra køkken-alrum er der trappe til 1. sal, med stor stue m/udg. til syd- og en øst vendt til altan/svalegang, stort soveværelse med skabe, stort værelse og toilet m/bordarr. m/vask. Der er fra 1. salen vid udsigt over området.

Ejendommens varmeforsyning har tidligere været brændefyr med der er istedet opsat luft til vand varmeanlæg. Ejendommens energimærkning er ikke ændret, dvs. besparelserne i forhold til investeringerne i nyt varmesystem fremgår ikke af energimærkning.

Jorden er pt. udlejet, men er fri af leje efter høst.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.