Vorupørvej 107, Hundborg, 7700 Thisted

En ejendom lidt ud over det sædvanlige med sin bynære beliggenhed, hvor der er gåafstand til både skole, dagligvarer og offentlig transport, og hvor der er et lækkert isoleret værksted som bare er noget ud over det sædvanlige.

Her er en stor skøn grund med mange udfoldelsesmuligheder lige ud til åbne marker.

Her er en ejendom der fremstår virkelig pænt og nydeligt og som er helt ideel til hobbymekanikeren og den store børnefamilie.

Huset er særdeles rummeligt i 1 plan og med ekstra plads til opbevaring/depot i kælderen.

Der er er rummelig entre med god plads til sko og jakker og i forbindelse med det er der et gæstetoilet. Herfra kommer man ind i husets centralt beliggende spisekøkken med lyst inventar og god spiseplads, lys vinkelstue med pillebrændeovn, trægulv og sydvendt vinduesparti med udgang til terrasse. I enden af stuen er der et fint værelse.

I den anden del af huset som er tilbygget i 1969 er der indrettet en hel værelsesafdeling med fordelingsgang, soveværelse med faste skabe, 3 gode børneværelser og badeværelse. Værelsesafdelingen har fået nyt tag i 2013.

Under den oprindelige del af huset er der kælder indrettet med vakerum og 3 depotrum som alle er med gulvafløb og varme.

I forbindelse med huset er der en garage på 60 m2, med god opbevaringsplads.

Det isolerede værksted ligger trukket tilbage fra huset og her er der virkelig lagt vægt på funktionalitet og at få passet bygningen ind i omgivelserne så alt fremstår pænt og nydeligt.
Værkstedet fremstår i røde sten med eternittag og med nyere elport. Der er malet betongulv, isolerede ydervægge og loft, samt LED lys i hallen. Derudover er der lavet klar til etablering af toilet/bad i bygningen.

Senest solgte

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.